Filmul va conduce vreodată lumea?

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, Puteți afla mai multe sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza recomandari precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, atunci puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartament sau condo. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in mod special in piele precum si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de tipic lenjerie, BDSM ofera posibilitatea de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net precum si specializate magazine oferiti o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine durere, este de fapt vital sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un semn pentru a opri orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este unica practica care necesita o semnificativa suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - in ciuda daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.