How to Get Hired in the Filme porno Industry

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi indicatori si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

image

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai Faceți clic pentru mai multe informații vital BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este complet pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a abordati un nou datorie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specializate magazine oferiti o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care necesita o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.