The Worst Videos of All Time About Relatii cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a localizeaza recomandari precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti absolut experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu apartament sau condo. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este complet aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Mai degraba decat comun lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, net si specialitate magazine furnizati o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii precum si mai jos cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este de fapt esential sa decide un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care solicita o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va de sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

image

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, locul de munca https://codyitvs456.shutterfly.com/30 sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.